Fara panica lads !

27 Noiembrie 2014
Joo Ferenc
Accesări: 3257

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Interesante vremuri in Gruia! Dupa anii cei grasi, fostul-actual patron hotaraste post mare in Gruia ca mai apoi, sa nu se lase mai prejos , pleaca in pelerinaj via Dubai, chinurile postului negru - reverberatiile lui fiind inghitite alesne de distante. Itele povestii de succes devenita comedie inca sunt cam greu de deslusit insa intriga e clara: Fostul/actual patron incearca sa-shanghaieze pe actualul/fost asociat Gadola care ranit in orgoliu si sentimente declanseaza desfasurarea actiunii...

Antrenorul si o parte din staff arunca o insulta metafizica asupra conducerii gruiene luand calea bejeniei spre un club de pluton dintr-un oras unde sportul cel mai aplaudat este cel praticat cu mana. Conducerea la randul ei, prin declaratii incrucisate bine intoxicate aka otravite de presa care isi savureaza copios momentul, arunca o pacla si mai groasa asupra deznodamantului care promite frenetic sa devina telenovela. 

Negutatorii de Venetia dau deja tarcoale, jucatorii, staff-ul ramas si suporterii asteapta o minune in ajun de sarbatori, televiziunile trambiteaza cu un noduros limbaj de lemn apocalipsa dupa Sfantul din Vale in timp ce patronul , intre doua fumuri de narghilea, cu un calm dervish , declara un destin highlanderian clubului din Gruia.

Stadionul e inca acolo, sta bine... ar mai fi ceata de manji numa` buni de un nou echipaj de abordaj (ai mai vechi vor doar chestii shiny) , un antrenor interimar pacifist care amesteca bine culoarea cu nonculoarea ... datorii nu destul de mari sa ne impinga mai jos de Liga a 3-a..deci nu-i stres pe ulita noastra.

Ar mai ramane prapastiosii care din varii motive deplang , jelesc, invoca scenariile unor anume cronici dinainte anuntate, succesul si decaderea fiind complementare in talgerul simtamintelor noastre. As incerca sa invoc cateva argumente shiny acestora ba sa-i mai si conving ca nu e decat o furtuna intr-un pahar cu apa insa, ehei... Why is the rum always gone!

 

Cheers lads! ;)

 

 

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
termeni şi condiţii.

Comentarii (7)