Renasterea

05 Martie 2015
Joo Ferenc
Accesări: 3140

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Coregrafia galeriei vorbeste de la sine... Rar am vazut un asemenea mesaj tulburator creat cu un gust estetic rar intalnit pe terenurile de fotbal. Cei care au creat un asemnea mesaj s-au adunat in vremuri tulburi , gruparile si confesiunile fiind uitate in fata telului comun: "Sfarsitul nu-i aici! " Acel "punct si de la capat" din meniu a dat semnalul renasterii unui club , vitregiile adunand oamenii tari laolalta in jurul teatrului viselor lasat in paragina. Vine primavara , incet dar sigur in ograda CFR! In jurul galeriei mustind de sange cald vor gravita cei intorsi in cautarea viselor, Clujul Suntem Noi suflat pe peretii stadionului insotindu-le pasii. 

CFR nu poate sa dispara! O asemenea coregrafie este premonitiva, un asemenea crez in vise cu greu poate fi zdruncinat. Noul-stravechiul suporter CFR intra in bucla eternei reintoarceri.

Sunt cumva frumoase inceputurile! Mai ales cand ai cunoscut extazul si mirajul lui ti-a ascuns ca mai exista si agonia.

Pe scena au fost de fapt Jucatorii vs. Galerie,  scriptul fiind cine vrea mai mult. Figurantii veniti la casting , dupa o indelunga si in van asteptare au fost trimisi acasa!

 

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
termeni şi condiţii.

Comentarii (21)